2014

Hur har ditt 2014 varit? Det bästa året hittills i mitt liv, om man räknar bort dom tre första månaderna så har jag mått otroligt bra under hela året, och det här året har gett mig väldigt mycket.
 
 
Tror du att 2015 kommer bli bättre? Ja, även fast 2014 var ett jättebra år så tror jag att 2015 kommer slå det med hästlängder.
 
 
Blev du kär i år? Nej
 
 
Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 25 oktober då jag flyttade hemifrån.
 
 
Vad är din största framgång 2014? Att jag rensade bort sånt i mitt liv som inte gjorde mig gott, att jag förändrades så pass mycket och blev en gladare människa, att jag höll i träningen under större delen av året och att jag flyttade hemifrån.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder kanske? Eller tvn och tv-bänken till lägenheten.
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag tog tag i så mycket saker i mitt liv, sommarlovet och min flytt, men även min familj och mina vänner.
 
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2014? Chandelier, younger, din soldat, cheerleader, flera av Ed Sheerans låtar osv.
 
 
Bästa minnet från 2014? Har så många!! Men ett väldigt bra minne är veckan i Rättvik, det var så mysigt.
 
 
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Jag tror och hoppas att det kommer hända mer nästa år, sånt som gör en euforisk av lycka, eftersom att det här året har varit mer utvecklande än händelserikt egentligen.
 
 
Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade rensat bort vissa saker ur mitt liv tidigare, istället för att låta det ta upp min tid och få mig att må dåligt under början av året.
 
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Ingenting, iallafall inget jag kommer på just nu.
 
 
Favoritprogram på tv? Svenska hollywoodfruar, bonde söker fru och historieätarna typ, haha.
 
 
Vad fick dig att må bra? Träning, familj och vänner.
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Ta vara på allt det som får dig att må bra och gör något åt det som får dig att må dåligt på en gång istället för att gå runt och grubbla över det. Fortsätt jobba för att bli ännu gladare och positiv, det kommer göra dig gott! Njut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: